Kristal studio este un studio de videochat, profesionist si legal
echipament nou, de ultima generatie
Socializare

Suntem tot timpul conectati la o sursa de internet si nu ne putem inchipui viata fara el. Fie ca il folosim pentru a ne "culturaliza" sau pentru distractie, Internetul este addictive, mai ales prin facilitarea socializarii. Acasa, la birou, in metrou, suntem mereu online pe messenger, whatsapp, Facebook, badoo si alte site-uri de socializare. Ne putem bucura de aceasta dependenta intr-un mod profitabil. Activitatea de videochat presupune socializarea/comunicarea cu diferite persoane prin text, voce si imagine. Discutiile sunt libere, pe diferite teme, neexistind un discurs constrangator, pentru care membrii platesc pe minut.

Castiguri motivante

Presupune totusi adult streaming, insa daca nu te simti confortabil poti opta pentru videochatul non adult, care exclude latura erotica a acestei activitati. Adult sau nonadult, activitatea de videochat este jobul secolului, care iti ofera castiguri intr-adevar motivante. Cu cat petreci mai mult timp pe site-urile de socializare mentionate mai sus, activitatea ta devine contraproductiva. Cu cat petreci mai mult timp pe site-urile de videochat, cu atat activitatea ta devine foarte productiva. Cu siguranta nu te-ai angajat pana acum in acest domeniu din cauza prejudecatilor, considerandu-l un job imoral. "Moralitatea este instinctul de turma al individului" (Friedrich Nietsche).

Moralitate

Consideram a fi moral ceea ce este acceptat de toata lumea ca fiind moral, alegerile noastre fiind influentate de "ce o sa spuna lumea". Sa nu uitam insa de evolutia societatii si de emanciparea femeii, al carei rol nu mai este acela de a se procrea si de "a sta la cratita". In continuare exista persoane carora le e greu sa accepte ca femeile pot castiga mai multi bani decat barbatii. Prejudecatile de acest gen trebuie combatute si trebuie sa depasim aceste bariere care stau in calea evolutiei noastre. Atuurile cu care am fost inzestrate trebuie exploatate si de ce sa nu o facem daca prin aceasta ne putem asigura independenta financiara si un trai bun.

Procentaje plati periodice

Program de lucru:

  • 2 zile libera pe saptamana
  • Program flexibil
  • [...]

Procente si bonusuri:

  • Procente intre 50-70% din incasari
  • Bonusuri incepand de la 100$ saptamanal
  • [...]

Bonus recomandare:

Daca aduci o prietena in studioul nostru primesti 100-300 $, in functie de performantele modelului sau 5% pe viata din incasarile modelului [...]


continuare
Programeaza-te acum !

Vodafone: 0732.932.117
Cosmote: 0767.942.840