Kristal studio este un studio de videochat, profesionist si legal
echipament nou, de ultima generatie
Clara : Care este programul de lucru?

KRISTAL STUDIO:
Programul este impartit in 3 ture, 8h pe zi, 5 zile pe saptamana. Turele sunt : 07:00- 15:00, 15:00-23:00, 23:00-07:00. Turele pe care vei veni le stabilim impreuna pentru saptamana care urmeaza, astfel incat sa ajungi si la studio si sa-ti rezolvi si problemele personale, sa ajungi la scoala etc. Cu cat petreci mai mult timp la studio, cu atat faci mai multi bani.

Jasmine : Nu stiu prea bine engleza si nici cu calculatorul nu prea ma descurc. Pot lucra in aceste conditii?

KRISTAL STUDIO:
Discutiile online sunt cu membrii straini, de aceea cunoasterea unei limbi straine este necesara, iar cunostintele PC este suficient sa fie minime, activitatea la PC presupunand doar chatul. Studioul ofera suport tehnic, nefiind nevoie de cunostinte tehnice din partea modelului. Cel mai bine veniti la interviu unde putem vedea concret nivelul dumneavoastra referitor la aceste cerinte, si vedem daca este nevoie sa le imbunatatim

Bella : Cat pot sa castig pe luna?

KRISTAL STUDIO:
O luna este impartita in doua perioade, deci vei primi bani de doua ori pe luna, la sfarsitul fiecarei perioade. Oferim comisioane incepand cu 50% pana la 70%. Castigurile tale sunt dependente de timpul petrecut online, de respectarea regulamentului si a indicatiilor noastre, de implicarea ta. Cu cat petreci mai mult timp online, esti draguta si zambitoare, cu atat veniturile tare cresc. Un model care urmeaza sfaturile noastre si se dedica acestui job poate castiga peste 2000$ pe luna.

Ana : Aveti camera de lucru individuale?

KRISTAL STUDIO:
Da, camerele sunt individuale, spatioase, dotate cu aer conditionat. . Auzim adesea de asa zisele “camere de lucru” care sunt despartite de perdele, sau nici macar, unde se lucreaza la comun. Este un job in care intimitatea este esentiala, pentru ca fetele sa fie naturale, sa se simta in largul lor si sa se desfasoare cum simt ele. Nu mai mentionam de membrii care ar putea vedea si auzi mai mult decat ar trebui, daca nu s-ar lucra in camera individuale. Dorim sa va oferim tot confortul necesar, intr-o atmosfera calda si prietenoasa.

Eva : Pot fi vazuta din Romania?

KRISTAL STUDIO:
Noi lucram cu site-uri straine, pe care accesul vizitatorilor romani este restrictionat. De asemenea, putem bloca accesul vizitatorilor din orice alta tara in care te-ar putea recunoaste cineva. Asiguram confidentialitatea modelelor noastre.

Adina : Inca sunt studenta. Pot sa ma angajez part-time?

KRISTAL STUDIO:
Te incurajam sa iti continui studiile si de aceea putem ajunge la o intelegere in acest sens. Te asteptam la un interviu unde putem discuta despre ce program te-ar avantaja, astfel incat sa ajungi si la scoala si sa faci si bani lucrand la studio.

Perversgirl : Nu sunt din Bucuresti. Oferiti cazare?

KRISTAL STUDIO:
Da, studioul este intr-o vila spatioasa, localizata intr-o zona linistita aproape de centrul Bucurestiului, in care avem si spatiu destinat cazarii modelelor. Daca nu poti ajunge la un interviu din cauza distantei si mai ai si alte intrebari, te rugam sa ne scrii pe email la contact@kristal-studio.ro toate intrebarile tale. Iti vom raspunde urmand sa decidem daca putem colabora sis a stabilim data mutarii tale in Bucuresti.

Lili : Pot lucra de acasa?

KRISTAL STUDIO:
Da, colaboram si cu modele care vor sa lucreze de acasa, daca dispun de echipamentul necesar. Insa rezultatele mai bune sunt din studio. Studioul este special amenajat si echipat pentru activitatea de videochat (calculatoare noi, performante, cu procesor i7, camere HD, internet de mare viteza) . Membrii platesc pentru a interactiona cu un model prietenos si pentru o imagine impecabila. Webcamul unui laptop nu iti poate oferi o calitate a imaginii care sa te avantajeze.

Ella : Am 35 de ani si nu am mai lucrat in domeniu. Pot sa ma angajez?

KRISTAL STUDIO:
Varsta minima de angajare este de 18 ani si nu exista o alta limita de varsta. Va asteptam la un interviu.

Chloe : Sunt mai plinuta. Este o problema?

KRISTAL STUDIO:
Nu trebuie sa arati ca un fotomodel pentru a lucra la videochat. Gusturile barbatilor sunt diferite, si nu toti cauta papusi Barbie. Succesul vine din implicarea ta, din timpul alocat acestei activitati, din latura ta prietenoasa si comunicativa.


Programeaza-te acum !

Vodafone: 0732.932.117
Cosmote: 0767.942.840