Kristal Studio respecta si cere Confidentialitate Stricta
cerem si oferim confidentialitate

Nu stim cum functioneaza celelalte studiouri si in ce masura respecta ele confidentialitatea modelelor lor dar pentru Kristal Studio pastrarea secretului profesional atat in ce ne priveste pe noi dar si pe fetele noastre este foarte important.

In ce ne priveste pe noi : Fara acordul explicit exprimat ca avem voie sa folosim datele personale, numele, etc., Kristal Studio nu va divulga sau expune niciuna dintre informatiile ce pot identifica pe oricare dintre modelele noastre. Poate pentru ca nu ati lucrat in domeniu nu intelegeti cat de importante sunt aceste informatii si in ce masura ele va vor proteja de neplaceri dar pentru ca noi stim, avem grija permanenta de fetele noastre.

Dupa cum am spus, singure decideti nivelul de confidentialitate si care sunt informatiile pe care le doriti publice. Din punctul nostru de vedere totul ar trebui tinut sub secret, motiv pentru care va recomandam sa inventati detalii care sa va completeze viata si munca virtuala pe care o veti intreprinde. Va spunem noi dinainte : clientii va vor intreba permanent tot felul de detalii intime si despre studio, despre activitatea de videochat, despre orasul din care lucrati, etc.. Este foarte important sa fiti foarte atente la aceste tipuri de intrebari si sa nu dati detalii reale niciunui client, indiferent de legatura dumneavoastra mai buna, mai satisfacatoare.

In ce va priveste pe voi : In alta ordine de idei, din motive de securitate si concurentialitate, nu aveti voie sa divulgati niciunui client in sesiunile de videochat nicio informatie cu privire la studioul nostru. In acest mod putem pastra confidentialitatea si securitatea celorlalte modele si noastra inclusiv.

Nu va faceti griji, toate aceste informatii, plus multe altele pe care nu le putem face publice, vor face obiectului training-ului de lucru pe care il veti primi in momentul angajarii voastre in studioul nostru si a intregrarii voastre in echipa Kristal Studio.

Programeaza-te acum !

Vodafone: 0732.932.117
Cosmote: 0767.942.840